SVETSKI KLUPSKI PRVAK SE NAMERAČIO NA NOVI TROFEJ: Đaneli i družina bi da dominantno započnu 2024. godinu

V.M.

04. 01. 2024. u 12:40

U poslednjoj četvrtfinalnoj utakmici četvrtfinala Kupa Italije u odbojci, Peruđa će dočekati Modenu (20.30).

СВЕТСКИ КЛУПСКИ ПРВАК СЕ НАМЕРАЧИО НА НОВИ ТРОФЕЈ: Ђанели и дружина би да доминантно започну 2024. годину

Foto Profimedia

Nakon razočaravajuće prošle sezone, domaćini su u ovoj već osvojili jedan trofej. Preko vajld karda su dobili poziv na Svetsko klupsko prvenstvo i iskoristili ga u stilu jer su ga osvojili bez izgubljenog seta, a u finalu su bili bolji od brazilskog Minasa.

Ipak, kao da ih je igranje na tom turniru iscrpilo jer su nakon toga doživeli uzastopne poraze od Trentina (1:3) i Milana (2:3), ali 2023. godinu su završili pobedom nad Saturnijom (3:0) i nadaju se da je to početak povratka na trijumfalne staze.

Peruđa realno gledano ima najjači sastav u Seriji A, nemaju slabost ni na jednoj poziciji, a svojim igrama ove sezone najviše su se istakli dizač Đaneli i primač Plotnicki.

Izabranici Anđela Lorencetija imaju skor 9-3 u domaćem prvenstvu i zauzimaju drugo mesto na tabeli, pa ih je žreb upario sa sedmoplasiranom Modenom koja je upisala sedam pobeda uz pet poraza.

Gosti takođe imaju neka velika imena u svom sastavu kao što su Bruno Rezende i novopridošlica Osmanu Huantorena, a ne treba zaboraviti ni talentovanog korektora Sapožkova i nekadašnjeg srpskog reprezentativca Dragana Stankovića.

Ipak, Modena ne dočekuje ovaj meč u dobrom ritmu jer je poslednja dva susreta gubila bez dobijenog seta. Prvo je bolja od nje bila Pjaćenca, a zatim i Milano.

Današnji rivali su se već susreli jednom ove sezone, Peruđa je takođe bila domaćin i slavila je sa 3:1.

NAŠ TIP: hendikep poena prvi set 1 (-3,5) (kvota 1,82)

POGLEDAJTE TREĆU EPIZODU EMISIJE "KLADIONIČARSKE PRIČE"

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

UKRAJINA TUGUJE: Umro Mihail Fomenko

RUSIJA i Ukrajina su i dalje izvori najvažnijih vesti na svetu - rat koji je u toku je doveo da se zbivanja iz tih država prate iz minuta u minut, uživo, a na svakih pet minuta pojavi se nova informacija koja izazove veliku pažnju. Sport je neodvojiv deo života, pa i tokom ratnih zbivanja, a upravo je jedna sportska vest rastužila ovog ponedeljka Ukrajince.

29. 04. 2024. u 14:24

Komentari (0)

VELIKA FRKA U DENVERU: Nikola Jokić i NBA šampioni upali u probleme!