PREDLOG IZ SEGUNDE: "Oružari" nišane novi trijumf

N.P.

02. 11. 2022. u 15:22 >> 15:22

FUDBALERI Eibara dočekuju Lugo u okviru 14. kola španske La Lige 2.

ПРЕДЛОГ ИЗ СЕГУНДЕ: Оружари нишане нови тријумф

Foto: Profimedia

Domaćin igra po sistemu toplo-hladno, popularni "oružari" na prethodne tri utakmice u prvenstvu imaju po jedan poraz, remi i pobedu na gostovanju Malagi minimalnim rezultatom. Ekipa Eibara se nalazi na petom mestu na tabeli sa 22 boda i ostvarenom gol-razlikom 16:12.

Fudbaleri Luga nisu izgubili na minula dva meča u šampionatu. "Crveno-beli" su nakon trijumfa nad Burgosom 2:0, odigrali remi bez golova sa Mirandesom u prošlom kolu. Izabranici Hernana Pereza zauzimaju 18. poziciju u La Ligi 2, uz 13 sakupljenih bodova.

Eibar je u poslednjem međusobnom duelu između dva tima slavio protiv kluba iz Galicije minimalnim rezultatom. "Oružari" pred svojim navijačima nišane drugi uzastopni trijumf u prvenstvu, kvalitetniji su sastav od Luga i predlažemo da odigrate keca.


NAŠ PREDLOG: 1 (kvota 1,55) 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

OVO JE ISTINA O TEŠKO BOLESNOM SINU: Ne, nije tačno da je Novak Đoković odbio da slavi poene

Novak Đoković je na Rolan Garos došao sa dodatnim teretom, kakav ga obično nije pratio na putu ka velikim teniskim uspesima. Ne samo da nije osvojio nijednu titulu u 2024, već nije odigrao nijedno finale. Padale su mu i tuđe metalne flaše na glavu, borio se sa zdravstvenim tegobama, a onda je neko rešio da izmisli jednu "emotivnu priču" koja veze sa istinom nema.

29. 05. 2024. u 20:55

Komentari (0)

RAJ NA ZEMLJI! U ovom mestu letuju turisti iz inostranstva, a sada je dostupno i Srbima