NORIČ PREKINUO LOŠU SERIJU: ''Kanarinci'' protiv direktnog rivala za plej-of žele početak pobedničkog niza

M.T.

02. 11. 2022. u 15:10 >> 15:10

KVINS Park Rendžers ima dva boda više od današnjeg protivnika.

НОРИЧ ПРЕКИНУО ЛОШУ СЕРИЈУ: Канаринци против директног ривала за плеј-оф желе почетак победничког низа

Foto Profimedia

Norič je početkom sezone u Čempionšipu bio u veoma dobroj formi, što su pokazivali i rezultati, ali su ''kanarinci'' u međuvremenu zaređali sa lošim rezultatima koje su konačno prekinuli u prošlom kolu, a večeras od 21 sat u 19. kolu na svom ''Kerou roudu'' dočekaće rivala za poziciju u plej-ofu, Kvins Park Rendžers.

Ekipa Dina Smita bila je u seriji od šest utakmica bez pobede i za to vreme osvojila samo dva boda uz četiri izgubljena meča, da bi u prošlom kolu konačno uspela da stigne do trijumfa pošto je savladala Stouk sa 3:1. Ipak, serija loših rezultata uzela je danak pa su ''kanarinci'' pali na tabeli i sada se nalaze na petom mestu sa osvojenih 28 bodova.

Pobedom bi Norič prestigao na tabeli upravo Kvins Park Rendžers koji ima dva boda više, ali kako ih od 11. pozicije dele svega tri boda, moraće ''kanarinci'' da u preostale tri utakmice do pauze zbog Svetskog prvenstva u Kataru ostvare bolje rezultate kako bi se vratili u igru i za poziciju koja vodi direktno u Premijer ligu.

Kvins Park Rendžers je u znatno boljoj formi od Noriča pošto je u poslednjih devet utakmica poražen samo dva puta. Međutim, Kvins Park je u prethodnom kolu poražen od Birmingema sa 2:0 posle dve uzastopne pobede i sada se nalazi na četvrtoj poziciji, odmah ispred Noriča. Ono što posebno može da zabrine navijače Kvins Park Rendžersa je činjenica da je ekipa menadžera Majkla Bila poražena na poslednja dva gostovanja.

Din Smit već duže vreme nema na raspolaganju Adama Ida i Jakoba Sorensena, dok je nesigurno da li će zbog povrede moći da igra Džoš Sorensen, ali su svi ostali igrači na raspolaganju, a u tim se vraća i Keni Meklin koji je odradio suspenziju od tri meča zbog crvenog kartona dobijenog protiv Lutona.

Majkl Bil ima nešto više problema u odnosu na kolegu sa protivničke klupe jer ne može da računa na Džimija Dana, a za ovaj meč zbog povreda nisu sigurni Džejks Klark-Salter, Stefan Johansen, Tajler Roberts, Nikols Hamalainen i Kris Vilok.

Odnos u međusobnim susretima je na strani Noriča, bar kada je u pitanju poslednjih deset mečeva između ova dva tima. ''Kanarinci'' su ostvarili pet pobeda, dok je Kvins Park slavio dva puta, a tri meča su završena nerešenim rezultatom.

NAŠ TIP: 1X&0-3 (kvota 1,78)

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DANAS JE DOBAR DAN ZA SRBIJU: Vučić se oglasio sa važnim vestima (FOTO)