BOJAN ZAJIĆ: Ziceri na Molde i Rozenborg

Ž. U.

10. 07. 2022. u 10:33

TRENER u Sandnesu, o mečevima najjače lige Norveške.

БОЈАН ЗАЈИЋ: Зицери на Молде и Розенборг

FOTO: V. N.

NEDELjA:

Lilestrem – Viking GG, 2

MOLDE – TROMSO 1&3+

ROZENBORG – JERV 1&4+

Sandefjord – Alesund GG

Valerenga – Kristijansund 1X&0-3

Haugesund – Ham Kam 1

Izdvajam „kečeve“ na Molde i Rozenborg zbog ogromne prednosti u kvalitetu nad rivalima kakvi su Tromso i Jerv, predlažem i da se kvote na pobede domaćina pojačaju sa tri i više pogodaka.

Napadači Moldea su jedni od najboljih u ligi, tri gola su „mera“ u okršaju sa Tromsom, koji neće biti „svež“ jer je u četvrtak igrao sa Kristijansundom.

Rozenborg je loše otvorio sezonu. Poslednji derbi sa Vikingom je remizirao, iako je bio bolji (1:1). Samo se čeka da eksplodira i napuni mrežu nekom od rivala, pa je moguće da takva sudbina zadesi baš Jerv.

Viking je daleko od željene forme, to potvrđuje učinak od tri poraza i remija na četiri poslednje utakmice. Međutim, za derbi sa Lilestremom biće konačno kompletan, pošto se u tim vraćaju njegovi najbolji igrači, oporavljeni od povreda. Kompletan Viking mogao bi da bude pretnja lideru.

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)