ZORAN MANOVIĆ: Hamarbi ne gubi

Ž. U.

02. 05. 2022. u 14:08 >> 14:58

Naš saradnik iz Švedske, o preostalim mečevima u prvenstvu.

ЗОРАН МАНОВИЋ: Хамарби не губи

FOTO: Tanjug

PONEDELjAK:

19.00:Geteborg – Kalmar        1

19.00:Norčeping – Varnamo    1

19.10: HAMARBI – MALME  1X

Od tri ponuđena para, naravno da najveću pažnji izaziva duel Hamarbija sa Malmeom, koji se još traži. Daleko je od željene forme, pa sam nekako najbliži dvoznaku u njihovom okršaju čija utakmica je etiketiarana kao derbi kola. Domaćin je posle pet kola na maksimalnom učinku, nije trenutak da ga pokvari.

Getebor je dobro "otvorio" sezonu. Za rezultat ne bi trebalo da brine u duelu sa Kalmarom koji najbolje partije pruža na svom terenu. Domaćin je iz derbija sa Malmeo izašao poražen, ali i sa nekoliko igrača koji su se požalili na povrede i neće biti u protokolu. 

U dosadašnjem delu prvenstva, prošlim kolom Norčeping is a i Varnamo su ostvarili prve pobede. Gosti  međusobni duel čekaju sa  bodom viška, ali ne verujem da će uspeti da ga sačuvaju od napadača Norčepinga koji su bolji i red bi bio već jednom da prorade.

 

Preuzmite našu aplikaciju za ljubitelje klađenja

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

ĐOKOVIĆ MU NIJE PRVI NA LISTI: Evo šta je Andrej Rubljov rekao nakon što je izbacio Alkaraza u Madridu

Andrej Rubljov uopšte nije naivan teniser. Oni koji su ga posmatrali samo u prethodnih šest sedmica, kada nije imao nijednu pobedu do dolaska u Madrid, verovatno bi pomislili drugačije, ali je on upravo u prestonici Španije nokautirao i najboljeg Španca koji trenutno igra tenis - trećeplasiranog na ATP listi, dvostrukog uzastopnog šampiona madridskog mastersa, Karlosa Alkaraza. A onda je momak na koga je Rusija ponosna izjavio nešto zanimljivo.

01. 05. 2024. u 21:36

Komentari (0)

UČINIĆEMO SVE DA SE KAO ZEMLJA UZDIGNEMO POSLE OVOG UŽASA Vučić položio cveće u školi Vladislav Ribnikar (FOTO)