KORONA SE NE PREDAJE NA TERITORIJI KRALJEVA: Pozitivno 20, preminulo troje

G. ĆIROVIĆ

17. 05. 2021. u 16:05

PREMA izveštaju kraljevačkog Zavoda za javno zdravlje, od ukupno 282 testirana uzorka nazofaringealnog brisa sa teritorije Kraljeva minulog vikenda, 20 je pozitivno na kovid-19, saopštio je Gradski krizni štab.

КОРОНА СЕ НЕ ПРЕДАЈЕ НА ТЕРИТОРИЈИ КРАЉЕВА: Позитивно 20, преминуло троје

Ilustracija / Foto Depositphotos

Tokom minulih 48 sati, navodi se u saopštenju, od posledica korone preminulo je još troje kovid pacijenata sa teritorije grada na Ibru, tako da je do sada ukupno 362 Kraljevčana izgubilo bitku protiv ovog virusa.

Od izbijanja epidemije u Kraljevu je do sada zvanično potvrđeno 19.085 slučajeva infekcije, od kojih je 7.208 registrovano od 18. februara ove godine.

U ovdašnjoj Opštoj bolnici „Studenica“ hospitalizovano je 10 kovid pacijenata. Na Odeljenjima intenzivne i poluintenzivne nege zbrinuto je ukupno četvoro – jedan na respiratoru i troje na „haj flou“ režimu. Kako je saopšteno, tokom minulih 24 sata dvoje pacijenata je preminulo, novoprimljenih nije bilo, a sa bolničkog lečenja otpušten je jedan pacijent.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!