TURISTI PREPLAVILI PALIĆ: Prvomajski uranak nije izostao ni ove godine (FOTO)

J.L.

01. 05. 2021. u 16:15

IAKO ništa nije bilo zvanično organizovano, Palić je još jednom potvrdio da je omiljeno mesto za Prvomajski uranak.

ТУРИСТИ ПРЕПЛАВИЛИ ПАЛИЋ: Првомајски уранак није изостао ни ове године (ФОТО)

Foto: J.L.

 Smeštajni kapaciteti u hotelima i vilama puni su još od četvrtka, a lepo vreme na Palić je dovelo i veliki broj gostiju iz okolnih mesta.

 -Iskoristili smo sunčan dan da prošetamo po Paliću i Subotici, ali, verujte, ni u jednom od kafića i restorana nismo mogli da nađemo slobodno mesto. Nema igla gde da stane – kažu nam Mihajlo i Senka iz Beograda.

– Srećom, postavljen je luna park pa mališani uživaju.

Turistička organizacija Subotice pripremila je  besplatne jednočasovne pešačke ture, tokom kojih gosti mogu da obiđu Veliki park i čuju zanimljive priče o istorijatu građevina.

Svoja vrata širom otvorio je i Zoološki vrt na Paliću, koji je i ove godine bio omiljeno mesto za mališane i njihove roditelje.

                       

                 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!