SUFINANSIRANJE IZ GRADSKOG BUDŽETA Sportisti Leskovca dobili drugu ratu sredstava

I.M

27. 04. 2021. u 18:38

LESKOVAC – Sportskim klubovima i udruženjima uplaćeno je 23,75 miliona dinara na ime sufinansiranja njihovih aktivnosti iz budžeta grada Leskovca.

СУФИНАНСИРАЊЕ ИЗ ГРАДСКОГ БУЏЕТА Спортисти Лесковца добили другу рату средстава

Foto I.Mitić

Reč je o drugoj rati namenskih sredstava, a sportisti su do sada dobili blizu 52 od 95 miliona dinara koliko je planirano za ovu godinu.

U lokalnoj samoupravi ističu da se, pored projektnih aktivnosti u oblasti sporta, iz gradskog budžeta redovno finansira i rad Sportsko-rekreacionog centra „Dubočica“ sa skoro 102 miliona dinara na godišnjem nivou. 

Minulih godina je u izgradnju 18 sportskih terena, fiskulturne dvorane u OŠ „Vožd Karađorđe“, sportske hale „Partizan“ i prvog avantura parka investirano oko 204 miliona dinara, a očekuje se da Vlada Srbije počne izgradnju novog fudbalskog stadiona čija je vrednost procenjena na oko 21 miliona evra. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

SAKUPILI TRI TONE SMEĆA: Akcija „Čisto iz ljubavi“ Udruženja „Čepom do osmeha“, volontera i građana u Petrovaradinskoj industrijskoj zoni