ZA CRPNU STANICU 40 MILIONA: Pokrajinska vlada finasira nekoliko važnih projekata u Somboru

J. L.

26. 04. 2021. u 18:38

POKRAJINSKA vlada sufinansiraće projekta izgradnje rezervoara i crpne stanice u Staparu, izgradnju kanalizacije ulici Sremskog fronta u Somboru, kao i za projekat saobraćajne signalizacije u zonama škola i predškolskih ustanova.

ЗА ЦРПНУ СТАНИЦУ 40 МИЛИОНА: Покрајинска влада финасира неколико важних пројеката у Сомбору

Foto: Grad Sombor

Grad Sombor je konkurisao na konkurs Pokrajinskog sekretarijata za poljoprivredu, vodoprivredu i šumarstvo za dodelu sredstava, te je za projekat izgradnje rezervoara i crpne stanice u Staparu dobio iznos od 40 miliona dinara.

To je važan korak ka boljem i kvalitetnijem snabdevanju zdravom pijaćom vodom za stanovnike  naseljenih mesta Stapar i Doroslovo. Na istom konkursu grad je dobio sredstva u iznosu od 2.655.585 dinara za sufinansiranje  projekta izgradnje kanalizacije sa kućnim priključcima u ulici Sremskog fronta u Sombor

Na konkursu Pokrajinskog sekretarijata za regionalni razvoj, međuregionalnu saradnju i lokalnu samoupravu za dodelu sredstava jedinicama lokalne samouprave za sufinansiranje izrade projektno-tehničke dokumentacije, Somboru su dodeljena sredstva u iznosu od 800 hiljada dinara za projekat saobraćajne signalizacije uzonama škola i predškolskih ustanova.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024