ZA VIKEND VAKCINACIJA BEZ ZAKAZIVANJA U PARAĆINU: Dostupna cepiva „sputnjik V“ i „fajzer“

Z. Rašić

23. 04. 2021. u 18:47

NA dva vakcinalna punkta u Sportskom centru „7. jul“ radilo se danas punom parom, a prvu ili drugu dozu ruske vakcine „sputnjik V“ primilo je preko 300 građana koji su imali svoje termine za imunizaciju.

ЗА ВИКЕНД ВАКЦИНАЦИЈА БЕЗ ЗАКАЗИВАЊА У ПАРАЋИНУ: Доступна цепива „спутњик В“ и „фајзер“

Foto: Z. Rašić

Za vikend, u subotu i nedelju, u sportsku halu mogu da dođu svi Paraćinci zainteresovani da prime vakcinu  bez zakazivanja preko portala eUprave.

Njima će biti na raspolaganju vakcine „sputnjik“ i „fajzer“, i to sutra od 8 do 18 sati, a u nedelju od 8 do 14. U subotu su takođe pozvani građani sa spiska koji nisu mogli da se odazov prvom pozivu.

Zaključno sa jučerašnjim danom, u opštini Paraćin prvu dozu cepiva svih vrsta primilo je 10.528 ljudi, a revakcinisalo se oko 6.500.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo