VIŠE OD POLOVINE ZAPOSLENIH PRIMILO OBE DOZE: U Višem sudu u Novom Sadu velika zainteresovanost za imunizaciju

Lj.P.

12. 04. 2021. u 17:46

VIŠI sud u Novom Sadu je u okviru preporučene imunizacije protiv virusa korona u Republici Srbiji, a kao dodatnu meru prevencije, uz koordinaciju sa Pokrajinskim sekretarijatom za zdravstvo, Gradskim većem za zdravstvo i Domom zdravlja "Novi Sad", organizovao imunizaciju za svoje zaposlene koji su kroz sprovedenu anketu izrazili želju da se vakcinišu.

ВИШЕ ОД ПОЛОВИНЕ ЗАПОСЛЕНИХ ПРИМИЛО ОБЕ ДОЗЕ: У Вишем суду у Новом Саду велика заинтересованост за имунизацију

Foto: Gradska uprava Požarevac

Vakcinisanje je počelo dana 30. januara i do 8. aprila je više od 60 odsto od ukupnog broja zaposlenih u Višem sudu u Novom Sadu primilo obe doze izabrane vakcine.

U ovom trenutku, kako navode u Višem sudu, je više od 60 procenata zaposlenih u Višem sudu u Novom Sadu primilo izabranu vakcinu, a uz one koji su preboleli Koronu, oko 70 odsto zaposlenih je imunizovano.

Posebnu zahvalnost u sprovođenju preporučene imunizacije zaposlenih u Višem sudu u Novom Sadu protiv virusa korone, bez čije podrške ovu aktivnost Viši sud u Novom Sadu sam ne bi mogao sprovesti, predsednik suda Miroslav Alimpić i kolektiv Višeg suda u Novom Sadu iskazuju Pokrajinskom sekretaru za zdravstvo prof. dr Zoranu Gojkoviću, članu gradskog veća za zdravstvo dr Draganu Stajiću i direktoru Doma zdravlja „Novi Sad,“ prim. dr Veselinu Bojatu.

Zaposleni u Višem sudu u Novom Sadu i stranke koje dolaze u Viši sud u Novom Sadu i dalje su u obavezi da se ponašaju u skladu sa donetim Pravilima ponašanja zaposlenih i stranaka prilikom ulaska i boravka u prostorijama Višeg suda u Novom Sadu i Planom primena mera za sprečavanje pojave i širenje epidemije zarazne bolesti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)