BEZ PRIJAVE I POZIVA: Masovna imunizacija u vlasotinačkim selima

Игор Митић
Igor Mitić

07. 04. 2021. u 12:31

U SEOSKIM mesnim zajednicama vlasotinačke lokalne samouprave u sredu je počela masovna imunizacija stanovništva i to bez prethodnog elektronskog prijavljivanja i pozivanja.

БЕЗ ПРИЈАВЕ И ПОЗИВА: Масовна имунизација у власотиначким селима

Foto: I. M.

Vakcinacija protiv virusa korona obavljaće se na terenu, od 10 do 17 časova. Na raspolaganju je vakcina kineskog proizvođača Sinofarm, a potrebno je da građani sa sobom ponesu ličnu kartu.

U sredu i četvrtak, u ambulanti u Kukavici, predviđena je vakcinacija meštana Orašja. U petak, 9. aprila, na rasporedu su žitelji Kukavice, a na istom mestu, 12. i 13. aprila biće vakcinisani meštani Ladovice.

U ambulanti u Stajkovicu, od 7. do 9. aprila, mogu da se vakcinišu žitelji ovog sela, 12. i 13. aprila meštani Gložana i Prilepca, a 14. i 15. žitelji Batulovca.

Vakcinacija meštana Konopnice i Skrapeža planirana je za 16. i 17. april i biće obavljena u zgradi Doma kulture u Konopnici, dok će u se u ambulanti u Donjoj Lomnici, 16. aprila, vakcinisati žitelji ovog sela, a 19. i 20. aprila oni koji žive u selu Šišava. Meštani Boljara moći će da se vakcinišu u svom Domu kulture i to 14. odnosno 15. aprila.

U lokalnom Štabu za vanredne situacije ističu da su ovim planom obuhvaćene mesne zajednice sa većim brojem stanovnika i dodaju da će vakcinacijom obuhvatiti i manja sela. Plan za njihovu imunizaciju biće saopšten naknadno.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

OLIMPIJSKI ŠAMPION ŠOKIRAO SVET: Video sankcije Rusima, pa uradio ovo