IMUNIZACIJA PO SELIMA POČINJE SUTRA: Raspored vakcinacije napravljen za narednih osam dana

Z. Gligorijević

06. 04. 2021. u 15:15

DOM zdravlja u Jagodini, uz veliku tehničku i logističku podršku Skupštine grada Jagodine, od sutra počinje sa imunizacijom građana u svim seoskim mesnim ambulantama. Raspored vakcinacije već je napravljen za narednih osam dana.

ИМУНИЗАЦИЈА ПО СЕЛИМА ПОЧИЊЕ СУТРА: Распоред вакцинације направљен за наредних осам дана

Foto: Z.G.

- Svi stanovnici seoskih područja koji do sada nisu primili vakcinu, imaće mogućnost da se vakcinišu u zdravstvenim ambulantama u svojim selima bez prijave putem portala e-uprave. Imunizacija počinje najpre u Ribaru, najvećem jagodinskom selu, a obavljaće se u zdravstvenim ambulantama u intervalu od  osam do 14 časova, svakog dana, uključujući i vikend – kaže za „Novosti“ Marija Jovanović, pomoćnik gradonačelnika za informisanje.

Ona dodaje da su meštani zainteresovani za vakcinaciju obavešteni na osnovu prijava u mesnim kancelarijama, a zaposleni su spiskove dostavili Skupštini grada Jagodine. Svi će, kao što je to slučaj u gradu, imati termin na pet minuta kako bi bile ispoštovane sve preporuke i epidemiološke mere i izbegla gužva i zadržavanje. Vakcinu će primiti i građani koji se nisu upisali, a žele da se vakcinišu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)