MENJA SE 675 METARA MREŽE: Veliki radovi na pobošljanju vodovodne infrastrukture u Kruševcu

S. BABOVIĆ

02. 04. 2021. u 16:47

KOMPLETNA zamena i rekonstrukcija vodovodne mreže u širem centru Kruševca otpočela je danas u Lominoj ulici.

МЕЊА СЕ 675 МЕТАРА МРЕЖЕ: Велики радови на побошљању водоводне инфраструктуре у Крушевцу

Foto: Vodovod

Radovi će se obavljati na dve deonice, od Vidovdanske do Dušanove, odnosno od Dušanove do Šumadijske ulice. U kurševačkom vodovodu navode da će se zameniti 675 metara mreže, uz rekonstrukciju 60 priključaka.

- Ukupna vrednost radova koji se finansiraju sredstvima grada i JKP „Vodovod-Kruševac“ iznosi 11 miliona dinara,planirano je da radovi traju u naredna tri meseca- kaže Vladimir Milosavljević,direktor Vodovoda.-Osim rekonstrukcije uličnih mreža, istovremeno se radilo na izgradnji kanalizacionih linija, kako u gradskom tako i u seoskom području.

Milosavljević navodi da je u prethodnim godinama urađeno više od 60 kilometra kolektorske i kanalizacione mreže od čega se 35 kilometara odnosi na izgradnju nove mreže u šest seoskih naselja.

-Tokom prošle godine, završeni su radovi na izgradnji potpuno nove kanalizacione mreže u selu Kobilje,urađeno je 7,7 kilometara kanalizacione mreže, a vrednost radova je bila 800.000 evra-napoinje Milosavljević. -Nakon sanacije tla i okončanja građevinskog nadzora,asfaltiraće se saobraćajnice u tom selu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)