ŠABAC DOBIO STATUS KOJI ZASLUŽUJE: Gradski odbor Srpske napredne stranke izrazio zahvalnost predsedniku

V.M.

27. 03. 2021. u 10:07

GRADSKI odbor Srpske napredne stranke u Šapcu sa zadovoljstvom može da konstatuje da je nakon dugog niza godina, naš grad krenuo ka sigurnoj i boljoj budućnosti, rečeno je „Novostima“ u GO SNS u gradu na Savi. 

ШАБАЦ ДОБИО СТАТУС КОЈИ ЗАСЛУЖУЈЕ: Градски одбор Српске напредне странке изразио захвалност председнику

Foto: V.M.

Posetom predsednika Srbije Aleksandra Vučića Šapcu, kako kažu, „potvrđena su sva obećanja koja smo tokom predizborne kampanje dali našim sugrađanima - da će Šabac i država biti partneri“ .

- Predsednik Vučić, koji je obišao radove na izgradnji novog mosta preko reke Save, Šapčanima je doneo i radosne vesti. Završetak izgradnje mosta, kao i brze saobraćajnice od Šapca do Loznice, očekuje nas godinu dana pre roka. Tako radi odgovorna vlast- kažu u SNS u Šapcu.

Ujedno, ističu, „predsednik je najavio i mogućnost dovođenja novih stranih investitora, što će nakon japanskog "Jazakija" koji u Šapcu posluje, i kineske kompanije "Mint", čiji je dolazak u naš grad nešto ranije potvrđen, predstavljati ekonomsku prekretnicu“.

- U ime građana Šapca, Gradski odbor Srpske napredne stranke želi da se zahvali predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na poseti i na volji da i naš grad nakon toliko godina zapostavljenosti, napokon dobije status koji zaslužuje -kažu u GO SNS u Šapcu.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (6)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024