OTKAZANA PREMIJERA „GDE SMO ONO STALI“ Novi termin još nije poznat

Vukica STRUGAR

16. 03. 2021. u 16:49

U NARODNOM pozorištu Niš sve je spremno za premijerno izvođenje predstave „Gde smo ono stali“, po tekstu Marjana Todorovića i u režiji Nenada Todorovića - pred publikom je trebalo prvi put da se ovaj naslov nađe 17.marta. Međutim, premijera je otkazana, a novi termin još nije saopšten.

ОТКАЗАНА ПРЕМИЈЕРА „ГДЕ СМО ОНО СТАЛИ“ Нови термин још није познат

Narodno pozorište Niš / Foto J. Ćosin

“Gde smo ono stali, na žalost, jedan duži vremenski period uopšte više nije pitanje, već samo usputna konstatacija. Kao kad čovek u nekom iznošenju sopstvenog mišljenja i stava na trenutak zablokira, pa između onoga što je počeo i onoga kuda je namerio, iskoristi poštapalicu „…ovaaaj… šta sam hteo da kažem…“, dok se zapravo ne sabere u koordinantnom sistemu sopstvene konfuzije, pa “kao” nastavi dalje. A u stvari je tu negde usput potpuno izgubio suštinu započete priče i nenamerno zalutao u to autosugestivno “kao”, koje onda nesvesno počinje da projektuje kao ličnu životnu filozofiju – reči su autora teksta.

Igraju Aleksandar Marinković, Jasminka Hodžić, Maja Banković, Katarina Mitić, Zorica Damjanović, Miroljub Nedović i Stefan Mladenović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

REŠILI DA KAZNE - SAMI SEBE! Ova zemlja je povukla najluđi potez od uvođenja sankcija Rusima