PONOVO RADI FABRIKA VODE: Sve spremno za vodosnabdevanje Zrenjanina (FOTO)

B.Grujić

25. 02. 2021. u 16:47

IZ zrenjaninskog postrojenja za prečišćavanje vode, tzv. Fabrike vode, najavili su, da su spremni da od petka 26. februara ponovo preuzmu snabdevanje grada Zrenjanina iz njihovog postrojenja, u kojem se 14. decembra prošle godine desio incident sa metanom, koji je došao u kontakt sa sirovom vodom i izazvao eksploziju i teške povrede dvojce zaposlenih radnika.

ПОНОВО РАДИ ФАБРИКА ВОДЕ: Све спремно за  водоснабдевање Зрењанина (ФОТО)

Foto: Fabrika vode Zrenjanin

   - Uradili smo sve što su od nas tražile nadležne inspekcije - kažu u zrenjaninskoj Fabrici vode, uz naglasak da je ugrađen sistem mehaničke evakuacije vazduha sa senzorskom detekcijom bilo kakvog gasa, čime je ispunjen uslov za novi početak rada.

 - Sve je sada u rukama Javno komunalnog preduzeća  "Vodovod i kanalizacija" , kojem je poslat zahtev da Fabrika u petak 26. februara preuzme vodosnabdevanje grada Zrenjanina - navodi se u saopštenju menadžmenta Fabrike vode, poslatom medijima.


JKP "VODOVOD I KANALIZACIJA"  BEZ ODGOVORA
 

Nikakva reakcija iz Javno komunalnog preduzeća "Vodovod i kanalizacija" se nije dogodila, a prema nekim nezvaničnim informacijama i neće, jer se smatra da je ovo samo još jedan neuspeo pokušaj iz Fabrike vode.

  
RAZGOVOR O DALjOJ SARADNjI SA GRADONAČELNIKOM
 

U zrenjaninskoj Fabrici vode ističu da će u narednom periodu nastaviti razgovore sa gradonačelnikom Zrenjanina Simom Salapurom, oko uspešnog nastavka saradnje, a prvi čovek grada na obalama Begeja, se takođe nije oglasio.



 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!