LALOŠKI VALS ZA PANONSKOG MORNARA: Zrenjaninci tužnim mimohodom odali počast Đorđu Balaševiću (FOTO)

B.Grujić

20. 02. 2021. u 20:36

NEKOLIKO hiljada Zrenjaninaca u Kulturnom centru Zrenjanina, nekadašnjem Domu mladosti, u kojem je Đorđe Balašević održao bezbroj koncerata, okupilo se i tužnim mimohodom odalo poslednju počast Panonskom mornaru, koji je voleo Zrenjanin i uvek rado dolazio u "grad u kojem je našao ljubav svog života".

ЛАЛОШКИ ВАЛС ЗА ПАНОНСКОГ МОРНАРА: Зрењанинци тужним мимоходом одали почаст Ђорђу Балашевићу (ФОТО)

Foto: B. Grujić

Uz lagani laloški vals i stotine upaljenih sveća, Zrenjaninci se  dirljivim rečima u knjizi žalosti opraštaju od večitog romantika i pesnika tuge sa gitarom, koji je zanimljivo, 1978. godine kada je tadašnji predsednik omladine SFRJ Azem Vlasi, otvorio zgradu Doma mladosti, svirao na koncertu sa svojom kumom Biljanom Krstić i grupom "Rani mraz".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!