VODOVOD POVEZAN, PUTEVI ČISTI: U Babušničkom kraju stanje se normalizuje

V.Ć.

31. 01. 2021. u 12:47

POSLE nedavnih poplava i obilnog snega koji je pogodio lužnički kraj, stanje u babušničkoj opštini je normalizovano. Regionalni vodovod koji od Bonjica vodi ka Nišu i Babušbnici je popravljen tako da je vodosnabdevanje normalizovano.

ВОДОВОД ПОВЕЗАН, ПУТЕВИ ЧИСТИ: У Бабушничком крају стање се нормализује

Foto: OU

Prema rečimna Ivane Stojčić, predsednice opštine, svi putevi ka selima su očišćeni od  nanosa snega, ostali su samo sokaci ka pojedinim mahalama, do kojih mehanizacija nije mogla da prodre.

Snabdevanje strujom je takođe normalizovano, a domaćinstva koja su pretrpela štete u poplavama dobila su pakete hrane i higijene, kao i gumenu obuću. Obezbeđene su i sušilice za one kojima je bujica prodrla u domaćinstva.

Normalizovan je i saobraćaj od Babušnice ka Vlasotincu i Leskovcu, kod Ljuberađe, gde je nabujala reka, poplavila deo puta, posle naglog topljenja snega i kiše.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo