ODLUKOM Skupštine grada u Novom Sadu, usvojenom tokom jedne od poslednjih lanjskih sednica, potrošači će na prvom ovogodišnjem računu objedinjene naplate imati dodatni mesečni namet od 118 dinara - na ime "unapređenja pogonske spremnosti sistema".

Komentari (2)

Adrenalinko

29.01.2021. 10:43

Još i porez na vazduh i da se slikamo svi u koloru... Jel moguće da je ovoliko otpadništvo? Odazovite se ljudi svesti dok još ima vremena za to.

Sasa

29.01.2021. 12:13

Pa je li pre nekoliko dana ekolog iz Odzaka uspeo nakon decenije tuzbi i zalbi da dolaze da je to nezakonito i da je ukine i sada ce da potrazuju 400.000 eur koliko su im ukrali iz vodovoda u Odzacima. ''Nadzorom, koji su sprovele republičke inspektorke Snježana Nastović i Ivana Pamučar, dokazano je da javna komunalna preduzeća ne smeju da naplaćuju taksu na vodomer, jer je on deo komunalne infrastrukture, a ne deo vodovodne instalacije korisnika. To je sada overeno Odlukom o snabdevanju vodom, gde je vodomer nedvosmisleno definisan kao imovina komunalnih preduzeća'. Objavljeno u istim ovim Novostima pre 13 dana!