DEDA MRAZ STIGAO U KIKINDU: Najvoljeniji deka podeliće deci 5.000 paketića

R. Šegrt

22. 12. 2020. u 11:06

NAJVOLjENIJI deka pred novogodišnje i božićne praznike, stigao je na sever Banata i u Kikindi počeo podelu paketića. On sada ispunjava želje deci koja su svoja pisma ubacila u “kutiju želja” ispred Gradske kuće u Kikindi.

ДЕДА МРАЗ СТИГАО У КИКИНДУ: Највољенији дека поделиће деци 5.000 пакетића

Foto: Grad Kikinda

Lokalna samouprava, uz pomoć donacija, obezbedila je 5.000 paketića, koje će Deda Mraz, u pratnji Snežne kraljice odneti mališanima na kućne adrese. Čarolija podele poklona počela je u ponedeljak kasno popodne i nastavlja se sve dok svi pokloni ne budu uručeni.

Osmogodišnja Sonja Stojkov ima razloga da veruje u Deda Mraza, jer joj je doneo baš onakvu loptu kakvu je poželela.

- Želela sam loptu sa potpisom gradonačelnika, jer sam čula da je on vaterpolo golman, a ja volim plivanje i taj sport – otkrila je Sonja dok je gradonačelnik uručiovao poklon njenom bratu Marku.

Osim Sonje i Marka i ostali mališani koju su pisma ubacili u “kutiju želja” ovih dana mogu da očekuju svoje poklone. Takva praksa u Kikindi traje već nekoliko godina i postaje tradicionalna.

- Posetićemo svako dete koje je pismo ubacilo u “kutiju želja”. Podelićemo preko 5.000 novogodišnjih paketića. Uveren sam da će nas dečji osmesi pokrenuti da u Novoj godini radimo još bolje - poručio je gradonačelnik Kikinde Nikola Lukač.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije