GRAD ZRENJANIN OBRADOVAO MALIŠANE: Budžetska sredstva preusmerena su u humanitarne svrhe

B.G.

23. 12. 2020. u 16:19

PODELjENI novogodišnji paketići za decu iz ,,Alternative".

ГРАД ЗРЕЊАНИН ОБРАДОВАО МАЛИШАНЕ: Буџетска средства преусмерена су у хуманитарне сврхе

Foto Grad Zrenjanin

Ideja da se novogodišnji paketići dele deci, korisnicima usluga socijalne zaštite, na teritoriji grada Zrenjanina, zaživela je na pravi način, a gradonačelnik Simo Salapura posetio je korisnike Dnevnog centra za decu s posebnim potrebama "Alternativa" i obradovao ih darovima, dok su mališani uzvratili gradonačelniku poklanjajući mu čestitku koju su sami napravili.

Inače, budžetska sredstva Zrenjanina, namenjena organizaciji novogodišnjih svečanosti, u iznosu od 2,1 miliona dinara, preusmerena su u humanitarne svrhe, za nabavku novogodišnjih paketića i u fond lečenje dece, 600 hiljada dinara utrošeno je za nabavku paketića, dok će 1,5 miliona dinara biti na raspolaganju za lečenje dece.

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!