DONACIJA ZDRAVSTVENOM CENTRU: Vranje dobilo preko potrebne manometre

J. S.

14. 12. 2020. u 16:58

Udruženje „Pomoć bez granice“ doniralo je danas vranjskom Zdravstvenom centru pet preko potrebnih manometara (regulatora pritiska za boce za kiseonik).

ДОНАЦИЈА ЗДРАВСТВЕНОМ ЦЕНТРУ: Врање добило преко потребне манометре

Donacija Zdravstvenom centru / Foto J. S.

Iz udruženja kažu da smo svi svedoci smo ovog teškog vremena i svih poteškoća koje su zadesile čovečanstvo izazvane pandemijom COVID-19.

- Sada su svim bolnicama neophodne boce za kiseonik i respiratori, iz tog razloga su se volonteri udruženja uključili u aktivno traženje manometra za koje smo dobili informaciju da se vrlo teško nabavljaju na tržištu jer za njima postoji velika potražnja a nema ih dovoljno. Radi se o uređajima koji su neophodni za funkcionisanje boca za kiseonik. Naša akcija je urodila plodom i uspeli smo da nabavimo pet manometara koje smo donirali Zdravstvenom centru – kažu iz ovog udruženja.

Menadžment Zdravstvenog centra se zahvalio na donaciji, a članovi udruženja su pozvali na solidarnost u borbi protiv korona virusa.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)