KOVID-AMBULANTA U PARAĆINU I VIKENDOM U DVE SMENE: Lekari obezbeđeni skraćivanjem radnog vremena sa ne-kovid pacijentima

Z.R.

06. 12. 2020. u 20:04

ZBOG velikog broja ljudi sa respiratornim smetnjama koji se javljaju na pregled kovid-ambulanti Doma zdravlja u Paraćinu, od ovog vikenda promenjeno je radno vreme lekara Doma zdravlja koji rade sa ne-kovid pacijentima.

КОВИД-АМБУЛАНТА У ПАРАЋИНУ И ВИКЕНДОМ У ДВЕ СМЕНЕ: Лекари обезбеђени скраћивањем радног времена са не-ковид пацијентима

Foto: Z.Rašić

Njihovo radno vreme vikendom je skraćeno, tako da subotom rade od 8 do 16, a nedeljom od 7 do 14 sati.

Na taj način, preraspodelom zdravstvenih radnika, omogućeno je da kovid-ambulanta, gde se dnevno obavi više od sto pregleda, radi i vikendom u dve smene, od 7 do 20.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)