ALARMANTNA SITUACIJA U RASINSKOM OKRUGU: Čak 224 novozaraženih

S. Babović

01. 12. 2020. u 13:00

ALARMANTNI podaci o broju novozaraženih u Rasinskom okrugu stigli su danas do Zavoda za javno zdravlje u Kruševcu: registrovana su čak 224 novoobolela lica, među kojima najviše iz Kruševca-98, ali i iz Trstenika, gde je zabeleženo još 63 slučaja zaraze virusom korona.

АЛАРМАНТНА СИТУАЦИЈА У РАСИНСКОМ ОКРУГУ: Чак 224 новозаражених

Foto: S. Babović

Sa poslednjim podacima ZZJZ ponovo je oboren rekord po broju novopotvrđenih slučajeva, samo dan nakon što se to,takođe, dogodilo.

Foto: S. Babović

U Aleksandrovcu je potvrđeno 35 slučajeva, u Brusu-25, dok je u Varvarinu stigla potvrda o još tri slučaja KOVID-19. Raste i broj hospitalizovanih pacijenata u Opštoj bolnici u Kruševcu, gde je trenutno smešteno 135 pacijenata. Od početka školske godine, virus je potvrđen kod 95 učenika,odnosno kod 23 nastavnika u okrugu.

Bilans epidemije je do sada 4.522 lica kod kojih je potvrđen novi virus u Rasinskom okrugu. Najviše pozitivnih rezultata bilo je u Kruševcu-2.289,Aleksandrovcu – 912 i u Trsteniku – 813. U Brusu-215,u Varvarinu-160, u Ćićevcu-133 slučaja od početka epidemije.

Foto: S. Babović

Izlečenim se smatra 2.107 lica, a u režimu zdrvstvenog nadzora je 10.619 lica sa teritorije okruga.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove