PRESEK KORONE U VOJVODINI: Još 1.755 novozaraženih

Tanjug

26. 11. 2020. u 10:01

INSTITUT za javno zdravlje Vojvodine saopštio je danas da je tokom prethodnog dana u Vojvodini registrovano 1.755 novih slučajeva korona virusa.

ПРЕСЕК КОРОНЕ У ВОЈВОДИНИ: Још 1.755 новозаражених

Foto: N.Karlić

U svim opštinama i dalje se registruju visoki nivoi oboljevanja, a po broju novih slučajeva prednjače Novi Sad, Pančevo, Sremska Mitrovica i Kikinda, potom Subotica i Sombor.

Situacija je kritična posebno u Pančevu, Zrenjaninu i Sremskoj Mitrovici, navedeno je u saopštenju.

U ovom trenutku broj registrovanih aktivnih slučajeva u AP Vojvodini je 20.176, ali Institut procenjuje da je taj broj daleko veći.

Najveći broj registrovanih aktivnih slučajeva je u Novom Sadu - 7.470, potom slede Pančevo i Zrenjanin sa više od 1000 registrovanih aktivnih slučajeva.

Ističe se da je zdravstveni sistem u izuzetno teškoj, gotovo kritičnoj situaciji i da zaposleni u zdravstvu ulažu maksimalne napore da održe funkcionisanje sistema.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

ITALIJA U ŠOKU: Evo zbog koga je Janik Siner ostavio devojku (FOTO)