SOMBORSKO ZELENILO NABAVILO NOVI UREĐAJ: Prvi priključni usisivač za lišće

J.Bekić

12. 11. 2020. u 12:00

RADNICI somborskog JKP Zelenilo na Prvomajskom bulevaru u Somboru prvi put su upotrebili novi prikljuni uređaj, usisivač za lišće.

СОМБОРСКО ЗЕЛЕНИЛО НАБАВИЛО НОВИ УРЕЂАЈ: Први прикључни усисивач за лишће

Foto: J. Bekić

Ovaj uređaj odličnih performansi, velikog kapaciteta i usisne snage, sa oštricama za čičćenje lišća, za relativno kratko vreme uklanja sa ulica ogromne količine opalog lišća, kojeg ovih dana sakupljaju na gomile radnici Zelenila.

Umesto dosadasnjeg sistema sakupljanja lišća metlama, grabuljama, lopatama, koriste se duvači, a kad usisivač obavi svoj posao i napuni teretnu prikolicu iseckanim lišćem, ono se odvozi sa lica mesta.

To će radnicima omugućiti efikasnije obavljanje ovog posla.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!