ČETVRTA ŽRTVA NOVOG TALASA KORONE U ČAČKU: U Moravičkom okrugu zaraženo još 30 ljudi, hospitalizovana 74 pacijenta

V. I.

08. 11. 2020. u 11:38

PACIJENT iz Čačka M. M. (66) preminuo je u subotu na kovid odeljenju čačanske bolnice.

ЧЕТВРТА ЖРТВА НОВОГ ТАЛАСА КОРОНЕ У ЧАЧКУ: У Моравичком округу заражено још 30 људи, хоспитализована 74 пацијента

Foto: V.Ilić

On je četvrta osoba koja je preminula na ovom odeljenju u trećem talasu epidemije korona virusa.

U Moravičkom okrugu u poslednja 24 sata (presek od nedelje ujutru) potvrđeno je još 30 slučajeva obolelih od virusa kovid-19. Sa analize u laboratoriji u Beogradu stigli su rezultati 115 uzoraka, a virus je potvrđen kod 19 osoba iz Čačka, sedam iz Gornjeg Milanovca i po dve iz Ivanjice i Lučana. Čekaju se rezultati još 16 uzoraka.

Na kovid odeljenjima čačanske bolnice trenutno su hospitalizovana 74 pacijenata, osmoro više nego prethodnog dana u isto vreme.

U protekla 24 sata primljeno je 11 pacijenata (prethodnog dana devet) sa simptomima koji ukazuju na moguću infekciju korona virusom, a dvoje je otpušteno na kućno lečenje.

U respiratornom centru smešteno je šestoro bolesnika. Troje pacijenta sa izrazito teškom kliničkom slikom priključeno je na respiratore.

U prijemno-trijažnoj ambulanti čačanske bolnice bio je 71 pregled, od čega 57 prvih.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

NOVAK ĐOKOVIĆ GLEDA I NE VERUJE! Evo šta je Rafael Nadal upravo rekao o Noletu u Madridu