NOVE INFO TABLE: U susret zimskoj sezoni u Vrnjačkoj banji

G.Ć.

29. 10. 2020. u 17:34

UOBIČAJENI drumski putokazi koji učesnike u saobraćaju upućju ka turističkim i ugostiteljskim objektima i drugim znamenitostima Vrnjačke Banje pokazali su se kao pun pogodak, pa su ovdašnji turistički poslenici započeli postavljanje novih info tabli čiji je zadatak i da pešake informišu i upute prema ovdašnjim atrakcijama.

НОВЕ ИНФО ТАБЛЕ: У сусрет зимској сезони у Врњачкој бањи

Foto: TO Vrnjačka Banja

Popularni lavrint u centralnom parku prestonice srpskog kontinentalnog turizma već je dobio svoju info tablu, a uskoro će to, prema najavama iz vrnjačke Turističke organizacije, biti slučaj i sa ostalim interesantnim lokacijama.

To je, kako poručuju, jedna od novina kojima se pripremaju za predstojeću zimsku sezonu sa ciljem da gostima omoguće što prijatniji boravak u Vrnjačkoj Banji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024