KORONA U ČAČANSKOM KRAJU: Troje zaraženih u Lučanima, šestoro u Čačku

V. I.

05. 10. 2020. u 12:49

POSLE višednevne pauze, u opštini Lučani zabeležena su tri nova slučaja zaraze korona virusom.

КОРОНА У ЧАЧАНСКОМ КРАЈУ: Троје заражених у Лучанима, шесторо у Чачку

Foto: V. Ilić

Kako saznajemo, jedan pacijent je na bolničkom lečenju u Kragujevcu, a druge dve novozaražene osobe su članovi njegove porodice. Nakon što su evidentirani novi slučajevi zaraze korona virusa, pojačan je inspekcijski nadzor u popodnevnim satima i u dane vikenda.

- Upozoravamo sve naše građane i privredne subjekte da poštuju mere zaštite od epidemije. Inspektori intenzivno obilaze sve ugostiteljske objekte, restorane, trgovine, kafiće kao i ostale subjekte, kako radnim danima tako i vikendom i u kasne večernje sate i za svako kršenje preventivnih mera preduzimaće se zakonom predviđene mere - rekao je Milivoje Dolović, predsednik opštine Lučani.


EPIDEMIOLOŠKA SITUACIJA U ČAČKU: ŠESTORO HOSPITALIZOVANIH

ŠEST pcijenata hospitalizovano je na kovid odeljenju u Opštoj bolnici u Čačku, što je za tri više nego prošlog petka. Za poslednja 24 časa (presek od ponedeljka oko podne) u prijemno – trijažnoj ambulanti Opšte bolnice Čačak, sa simptomima i znacima kovid infekcije bilo je tri pregleda, sva tri su prvi pregledi.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

KAKVA KLOPKA: Ovako je policija nadmudrila huligane i pohapsila aktere velike tuče navijača pred večiti derbi (FOTO/VIDEO)