OVI MOMCI KUVAJU NAJBOLJU ČORBU: Svetozar, Strahinja i Marko spremili ukusan kotlić, imaju tajne sastojke i začine
POVODOM slave sela Krajšnik, nedaleko od Zrenjanina, u sklopu niza manifestacija, održano je zanimljivo takmičenje u kuvanju riblje čorbe, a najbolju su skuvali gosti iz Žitišta.
Ekipa koju su činili Svetozar Manojlović, Strahinja Radaković i Marko Reljić, upotrebom tajnih sastojaka i začina, od različitih vrsta ribe, pripremila je ukusan kotlić, koji je oduševio žiri, a iskusni Žitištani, potvrdili su primat u kuvanju riblje čorbe na prostorima ovog dela banatske ravnice.
Preporučujemo
POČAST JUNACIMA RODA: Obeležena godišnjica bitke i osvećenja hrama na Mačkovom kamenu
20. 09. 2020. u 13:49
BESPLATAN PADEL NA ČUBURCU! FONDACIJA MOZZART OTVARA JOŠ JEDAN TEREN U ČUVENOM PARKU
ČUBURSKI park od ponedeljka će biti bogatiji za još jedan sportsko-rekreativni sadržaj – padel teren!
11. 05. 2024. u 16:00
8, 11 ili 12 dana avionom na AFRIČKOM MEDITERANU već od 380 €. Otkrijte!
MESTO gde pustinjski pejzaži oživljavaju avanturistički duh, a Sredozemno more poziva na potpuno opuštanje.
13. 05. 2024. u 11:46
AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNjIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!
Spremite se za putovanje kroz tamni podzemni svet za koji do sada niste znali.
09. 05. 2024. u 11:33
Komentari (2)