TRAŽI 300.000 DINARA PUTNIH TROŠKOVA: Direktor KC Niš Zoran Radovanović tužio ovu ustanovu

D. A.

17. 09. 2020. u 11:25

U JEKU drugog talasa virusa korona, 27. jula, direktor Kliničkog centra Niš Zoran Radovanović tužio je ovu ustanovu za neisplaćene dnevnice u iznosu od 300.000 dinara.

ТРАЖИ 300.000 ДИНАРА ПУТНИХ ТРОШКОВА: Директор КЦ Ниш Зоран Радовановић тужио ову установу

Foto: Tanjug/ Dimitrije Nikolić

Radovanović traži da mu se isplate dnevnice za prethodne tri godine. Inače, on je već nekoliko meseci na bolovanju, pa po Nišu kruže priče da će biti smenjen, a da će njegov naslednik biti Zoran Perišić, bivši gradonačelnik Niša.

Tužba je usledila nakon što je Pravna služba KC odbila da mu isplati 300.000 dinara koje je tražio uz obrazloženje da je "bio u obavezi da više puta u toku godine odlazi na službeni put, ali mu pripadajući iznosi dnevnica nisu isplaćivani".

"Imajući u vidu da niste dostavili naloge za putovanja, izveštaj zašto ste putovali i druga dokumenta kojima se putni troškovi uobičajeno pravdaju, kao činjenicu da vaš zahtev nije blagovremeno podnet, kao i da obuhvata troškove putovanja za višegodišnji period, nismo u mogućnosti da po njemu postupimo", navedeno je u odgovoru, koji su potpisali pomoćnik direktora KC za pravne poslove Radan Ilić i Tatjana Milošević.

Radovanović nije bio dostupan za komentar. Za direktora je imenovan 2012. i još je na funkciji, iako mu je istekao mandat. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)