KORONA UŠLA U DVE ŠKOLE U KRAGUJEVCU: Obolela dva učenika

Tanjug

09. 09. 2020. u 08:10

U Kragujevcu nema uslova za ukidanje vanredne situacije, saopšteno je iz kragujevackog Instituta za javno zdravlje.

КОРОНА УШЛА У ДВЕ ШКОЛЕ У КРАГУЈЕВЦУ: Оболела два ученика

Mihajlo Luković

U tom gradu juče je registrovano petoro novoobolelih, a sve više je i pregleda. U školama su dva đaka obolela od kovida 19, preneo je RTS.

Škole rade, a sinoć je poceo i Arsenal fest, koji će prvi put biti onlajn od 9. do 16. septembra.

Epidemiolog Instituta za javno zdravlje Predrag Delić navodi da prate podatke koji dolaze sa terena i dodaje da su u poslednje vreme ti podaci ohrabrujući, ali da mora da potraje još određeno vreme da bi mogao da se proglasi kraj vanredne situacije.

-Trenutno u dve škole imamo pojavu po jednog slučaja u odeljenju, što ne podrazumeva izolaciju kompletnog odeljenja-istakao je Delić za RTS.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (2)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!