GRUPA ALBANACA NASRNULA NA SRPSKE MLADIĆE: Napravili im sačekušu, šutirali ih udarili gde su stigli

D. Z.

30. 08. 2020. u 10:38

ČETVORICA srpskih mladića iz Babinog Mosta u opštini Obilić zadobila su telesne povrede kada ih je u subotu uveče napala grupa Albanaca.

ГРУПА АЛБАНАЦА НАСРНУЛА НА СРПСКЕ МЛАДИЋЕ: Направили им сачекушу, шутирали их ударили где су стигли

Novosti

Napad se prema priči povređenih mlaidća dogodio oko 22,00 sata kada su se kretali selom.

- Bili smo kod druga na kafi i izašli smo da se prošetamo. U povrtaku kućama presrela su nas šestorica mlađih Albaaca i bez ikakvog povoda nasrnuli su na nas. Pošto je jedan drug uspeo da se skloni u jedno od srpskih dvorišta, nas trojica smo krenuli da bežimo ka poljima ali su oni nastavili da nas jure. Kada smo popadali na njivi oni su nastavili da nas šutiraju i udaraju - ispričao je Novostima jedan od srpskih mladića pojašnjavajući da su ih albanski mladići udarali po glavi, stomaku, gde god su stigli i da su kod sebe imali metalne predmete.

Novosti

Svi napadnuti mladići su pregledani u lokalnoj ambulanti iz koje su ih upitili na detaljne preglede u bolnicu u Kosovskoj Mitrovici, a jutros oko deset sati saslušani su u lokalnoj stanici policije.

Napad na srpske mladiće osudio je Marko Đurić direktor Kancelarije za KiM dok će povređene srpske srednjoškolce danas oko 14.00 sati obići Petar Petković, pomoćnik direktora Kancelarije za KiM.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

RUS, OLIMPIJSKI ŠAMPION, ŠOKIRAO SVET: Oni koji dele sankcije Rusima - ovo nisu mogli ni da sanjaju