SNIMAK NAPADA NA SRBE U VUKOVARU: Mladići jedva spasili živu glavu, divljački ih tukli dok su pokušavali da pobegnu (VIDEO)

Novosti online

27. 08. 2020. u 22:44

Četvorica mladih Srba napadnuta su sinoć oko 23 sata u Vukovaru, a na video-snimku napada vidi se kako nekoliko osoba ulazi u automobil, čini se da ih je najmanje četiri, a nedaleko od njih se nalazi nešto veća grupa mladića.

СНИМАК НАПАДА НА СРБЕ У ВУКОВАРУ: Младићи једва спасили живу главу, дивљачки их тукли док су покушавали да побегну (ВИДЕО)

Foto: Printscreen

Dok osobe ulaze u automobil, mladići iz te grupe im se približavaju, okružuju automobil i otvaraju zadnja i prednja vrata, udarajući rukama i nogama one koji su unutra.

Iako vozač pokreće automobil, jedan napadač i dalje udara osobu na zadnjem sedištu, sve dok oni ne uspeju da se udalje u automobilu.

Predsednik SDSS-a Milorad Pupovac danas je na konferenciji za medije rekao da je incident poslednji u nizu kontinuiranih organizovanih napada na građane srpske nacionalnosti.

To je već treći napad za tri dana u Vukovaru, kako je novinarima danas rekao Pupovac. Prvi napad, kako piše portal Srbi.hr, dogodio se u ponedeljak popodne kada je nekoliko muškaraca presrelo 21-godišnjeg Srbina iz Vukovara, ali je on uspeo da izbegne da bude prebijen.

Drugi napad dogodio se sledeće veče kada su četiri osobe napale 39-godišnjaka i 26-godišnjaka i udarile ih u glavu i telo. Napadnuti muškarci pomoć su potražili u bolnici.

Iz PU Vukovarsko-sremske jutros su saopštili o sinoćnjem napadu na mladiće, ali nisu bili navedeni ni motiv, ni nacionalnost učesnika, dok su poslepodne rekli kako je istraga u toku i da su privedene dve osobe.

(Portal Novosti)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (31)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!