PA, TO JE TEK ROĐENA BEBA: Kraljevčani u šoku nakon smrti dečaka - ISPOVEST KOMŠIJA

G. Ć.

10. 08. 2020. u 16:42

IAKO javnosti još nisu poznati rezultati obdukcije kojom će se utvrditi uzrok smrti jednomesečne bebe preminule u nedelju ujutro u porodičnom stanu u centru Kraljeva, prema nezvaničnim informacijama gotovo je izvesno da je ovaj tek rođeni dečak J.J. umro u snu prirodnom smrću, najverovatnije od posledica gušenja.

ПА, ТО ЈЕ ТЕК РОЂЕНА БЕБА: Краљевчани у шоку након смрти дечака - ИСПОВЕСТ КОМШИЈА

Foto: Depozit

Njega je majka nahranila oko tri sata posle ponoći i tada je sve bilo u redu. Kada je ujutro, u osam sati, otišla da obiđe svog najmlađeg sina, on nije disao i nije davao znake života.

Otac i majka su pokušali reanimaciju, ubrzo je stigla i hitna pomoć ali bebi, na žalost, nije bilo spasa. Lekari ovdašnje Opšte bolnice „Studenica“ mogli su samo da konstatuju smrt.

Sa roditeljima je policija obavila razgovor i, bar za sada, niko nije priveden. Istraga je u rukama nadležnog Višeg javnog tužilaštva u Kraljevu, i prema nezvaničnim informacijama, nema indicija da je smrt bebe nastupila nasilnim putem.

Tragedija koja je zadesila ovu porodicu uznemirila je i šokirala Kraljevčane. Komšije iz zgrade Gradske kolonije u koju su se nedavno doselili kažu da su u pitanju pristojni ljudi.

- Skoro su se doselili sa troje dece, a bebu su dobili pre nešto više od mesec dana. Nismo se najbolje poznavali, ali zaista mi je žao zbog ove nesreće – priča jedan od komšija.

Slično govore i ostali žitelji ovog mirnog kraljevačkog kvarta. Svima je, kako kažu, ova strašna vest pokvarila nedeljno jutro.

- Još sam uznemirena. Pa, to je tek rođena bebica… - dodaje komšinica iz susedne zgade.

- Čitala sam da se ovakve stvari događaju, ali vas posebno pogodi kada se tako nešto desi nekome u vašoj blizini.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

VELIKI DOGAĐAJ U VRANJU: Uručivanje boračkih legitimacija