EPIDEMIJA KOVID-19 U KRUŠEVCU: Jedan pacijent preminuo, novozaraženih 14

S. Babović

30. 07. 2020. u 19:11

JOŠ jedan pacijent iz Kruševca čija se smrt dovodi u vezu sa KOVID-19 zabeležena je u poslednja 24 sata, a poslednji rezutati briseva uzorkovanih 28.jula pokazuju i 14 novih slučajeva korona-virusa u ovom gradu.

ЕПИДЕМИЈА КОВИД-19 У КРУШЕВЦУ: Један пацијент преминуо, новозаражених 14

S. Babović

Od početka epidemije, 46 smrtnih slučaja u Rasinskom okrugu dovodi se u vezu sa KOVID-infekcijom, a samo u Kruševcu u 26 slučajeva.

 Prema poslednjim podacima Zavoda za javno zdravlje, korona-virus potvrđen je kod još 27 pacijenata, a osim u Kruševcu, pozitivni nalazi stigli su iz Aleksandrovca u 8,iz Trstenika u četiri slučaja,dok je u Brusu registrovan jedan novozaraženi.

S. Babović


    Od početka epidemije, u Rasinskom okrugu virus je potvrđen u 1.149 slučajeva, od čega najviše u Kruševcu-697.Alarmantan je broj potvrđenih slučajeva u Aleksandrovcu-218,ali i Brusu-100. Broj obolelih raste u Trsteniku i sada je bilans epidemije-57, u Ćićevcu je 39,a u Varvarinu-38 potrvđenih slučajeva.Na Infektivnom odeljenju Opšte bolnice u Kruševcu leči se 80 pacijenata,a izlečenim se od početka epidemije smatra njih 704.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

EVAKUACIJA NIŠKOG NASELJA ZBOG TOMAHAVKA NA GRADILIŠTU: Oglasio se i štab za vanredne situacije