"NAJLEPŠA PROLEĆNA FOTOGRAFIJA NOVOG SADA": Uručene nagrade pobednicima foto-konkursa

S. BAJIĆ

19. 09. 2023. u 14:15

AUTORIMA najbolje ocenjenih fotografija na foto-konkursu "Najlepša prolećna fotografija Novog Sada", danas su u Studentskom kulturnom centru uručene veoma vredne nagrade.

НАЈЛЕПША ПРОЛЕЋНА ФОТОГРАФИЈА НОВОГ САДА: Уручене награде победницима фото-конкурса

SKC

Pobedniku Marku Zekiću pripao je mobilni telefon, a nagradu je, usled sprečenosti da prisustvuje, preuzela njegova drugarica Maja Dobrivojević. Drugonagrađenoj Jovani Đukić uručen je električni trotinet, a trećenagrađenom Miliću Kneževiću električni bicikl.

Nagrade su, po okončanju studentskog raspusta, u prostorijama Studentskog centra "Novi Sad", uručili poznati novosadski fotograf Martin Candir, predsednik žirija i direktor Studentskog centra Zoran Martinović.

- Imali smo mnogo posla s obzirom na to da je na konkurs stigao veoma veliki broj fotografija. Studenti su bili kreativni, a pobednici su zaslužili čestitke i nagrade - rekao je Candir.

Po rečima direktora Studentskog centra "Novi Sad" Zorana Martinovića, konkurs je ispunio očekivanja i biće raspisan i sledeće godine.

- Studentski centar "Novi Sad" je posvećen neprestanom unapređenju usluga namenjenih našim korisnicima. Pored neprestanog ulaganja u modernizaciju uslova smeštaja i ishrane, raspisujemo i dva nagradna konkursa. Foto-konkurs smo prvi put raspisali ove godine, a u toku je literarni konkurs "Srce mog grada", koji organizujemo drugu godinu zaredom povodom 8. septembra, Svetskog dana pismenosti. Oba konkursa imaju za cilj promociju našeg grada - rekao je Martinović.

Nagrađeni studenti su istakli da su izuzetno zadovoljni nagradama.

- Prijatno smo iznenađeni. Konkurs je zaista bio zanimljiv i inspirativan, a nagrade su izuzetno kvalitetne - rekao je Milić Knežević.

Na foto-konkurs se prijavilo 117 učesnika, a pobednike je odabrao žiri u kom su, pored predsednika Martina Candira, bili i Jelena Ivanović, fotografkinja, Obrad Škrbić, direktor Studentskog kulturnog centra i Steva Lazarević, pomoćnik direktora Studentskog centra "Novi Sad".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DA LI JE JUTARNJA RAKIJICA OTROV ILI LEK? Stručnjak za toksikologiju razbila mitove (VIDEO)