PREVENTIVNI PREGLEDI U ĆUPRIJI: Za meštane Isakova akcija traje mesec dana

Зорана Рашић
Zorana Rašić

18. 09. 2023. u 13:48

U OKVIRU projekta „Preventivni zdravstveni pregledi u ruralnim sredinama“ narednih mesec dana kampanja je organizovana u selu Isakovo kod Ćuprije.

ПРЕВЕНТИВНИ ПРЕГЛЕДИ У ЋУПРИЈИ: За мештане Исакова акција траје месец дана

Foto: Z.R.

Medicinska sestra radiće u tamošnjoj seoskoj ambulanti svakog dana, dok će se lekarski pregledi do 17. oktobra obavljati utorkom i četvrtkom.

Nosilac ovog projekta u gradu na Moravi je ćuprijski Crveni krst, u saradnji sa lokalnom samoupravom i Domom zdravlja, a podrška je stigla od EUpro plus programa Evropske unije.

Preventiva je posebno važna za starije od 65 godina i osobe sa invaliditetom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024