BESPLATNO ZA IZLAGAČE I POSETIOCE: 7. „Vinska promenada“ u Paraćinu 19. avgusta

Зорана Рашић
Zorana Rašić

10. 08. 2023. u 17:08

SVE poznatija vinska manifestacija u Paraćinu koja se održava na otvorenom i nije takmičarskog, već izlagačkog karaktera, „Vinska promenada“, biće održana u subotu, 19. avgusta, na platou kod donjeg parka.

БЕСПЛАТНО ЗА ИЗЛАГАЧЕ И ПОСЕТИОЦЕ: 7. „Винска променада“ у Параћину 19. августа

Foto: Z. Rašić

Sedmo izdanje „Promenade“ okupiće 25 vinarija i destilerija iz vinogradarskog reona „Tri Morave“, a izlagača bi bilo i više da raspoloživi prostor to dozvoljava, ističe Zoran Živković iz Vinskog viteškog reda Pomoravskog okruga „Steva Pisar 1805“, koji manifestaciju organizuje.

Prema Živkovićevim rečima, posetioci će biti u prilici da probaju između 120 i 150 različitih vrsta vina, uključujući i nagrađene etikete na različitim takmičenjima. Biće izloženo crveno, belo, roze i penušavo vino, a osim vinskih, biće i nekoliko štandova sa sirevima i mesnim proizvodima, kako bi utisak posetilaca bio kompletan.

Početak „Vinske promenade“ je u 18 sati. Suorganizator je paraćinska Turistička organizacija, pod pokroviteljstvom Opštine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dve zvezde – jedno spektakularno veče!  Da zagreje i preokrene budućnost

Dve zvezde – jedno spektakularno veče! Da zagreje i preokrene budućnost

Reflektori srpske prestonice sinoć su bili upereni u dve zvezde - legendarnog Zdravka Čolića i zaista jedinstvenu, potpuno novu zvezdu među uređajima za zagrevanje duvana - Ploom! U prepunoj hali 5 Beogradskog sajma, pred više od 1.500 ljudi i uz dobro poznate hitove kao što su "Ti si mi u krvi", "Čija je ono zvezda“ i "Tebe čuvam za kraj", JTI, prva i jedna od najvećih japanskih investicija i cigaretna kopanija broj jedan u Srbiji, lansirala je Ploom X Advanced - najsavremeniji uređaj za zagrevanje duvana sa inovativnom i jedinstvenom HeatFlow tehnologijom usavršenom u Japanu.

10. 05. 2024. u 16:45

Komentari (0)

NEVIĐEN HAOS: Potukli se Kilijan Mbape i superbogati gazda PSŽ-a?!