CENTAR KIKINDE BEZ VODE, A CISTERNE NEMA: Isključenje zbog radova na mreži

R. Š.

14. 07. 2023. u 10:29

Deo potrošača u centru Kikinde danas će biti bez vode za piće skoro ceo dan, tačnije od osam do 17 sati.

ЦЕНТАР КИКИНДЕ БЕЗ ВОДЕ, А ЦИСТЕРНЕ НЕМА: Искључење због радова на мрежи

Foto: R. Šegrt

Razlog isključenju su radovi na rekonstrukciji vodovodne mreže, koji uveliko traju i zbog kojih povremeno dolazi do obustave u isporuci vode. Kako je najavljeno iz JP „Kikinda“ vez vode će biti potrošači na Trgu srpskih dobrovoljaca, od Yettel-a do kružnog toka , i to neparna strana, kao i korisnici na Trgu srpskih dobrovoljaca, od Yettel-a do Gradske kuće. Iz ovog preduzeća isključenje su najavili dan ranije i zamolili građane da pripreme dovoljnu količinu vode za svoje potrebe. Međutim, preudeze nije najavilo da će obezbediti cisternu sa vodom u ovom delu centra Kikinide, što je komentarisala Danijela Bjeljac, sekretarka Crvenog krsta Kikinde:

- I sad bi bilo valjano da JP „Kikinda“ napuni cisternu vode, istu onu koju joj je onomad Crveni krst Kikinda donirao za ovakve situacije, i parkira je na sred trga, da se svi u blizini posluže. Jer, žega je velika, a i ljudi imaju potrebe od 8 do17 časova – napisala je Bijeljac u komentaru na obaveštenje iz JP „Kikinda“.

Foto: Grad Kikinda

Cisterna za vodu stigla u maju

Umesto cisterne, JP „Kikinda“ se zahvalilo potrošačima na strpljenju i razumevanju i obavestilo ih da se za sve informacije mogu obratiti pozivnom centru na broj 0230/422-760. Kada smo pozvali ovaj broj rečeno nam je da cisterne s vodom „danas neće biti, jer je stigla nova, pa je u toku tehnička priprema“.

Za građane koji žive u centru Kikinde, spasonosno rešenje za snabdevanje vodom za piće su javne česme,jedna kod Pravoslavne crkve, a druga kod stambenog bloka "Galadska". Na njima se toči prečišćena voda, boljeg kvaliteta od one iz vodovoda.

Foto: R. Šegrt

Javna česma kod Pravoslavne crkve

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)