ĐACI GENERACIJE U KIKINDI BESPLATNO NA BAZENE: Poklon Sportskog centra „Jezero“

R. Š.

26. 06. 2023. u 12:12

Učenici generacije iz četiri srednje škole u Kikindi, kao i najbolji učenici iz svih osnovnih škola, i ove godine će moći da besplatno koriste otvorene bazene u gradu i u Banatskom Velikom Selu.

ЂАЦИ ГЕНЕРАЦИЈЕ У КИКИНДИ БЕСПЛАТНО НА БАЗЕНЕ: Поклон Спортског центра „Језеро“

Foto: R. Šegrt

Takav poklon dobili su od Sportskog centra „Jezero“, koji im je obezbedio po 50 ulaznica za bazene tokom kupališne sezone koja je počela za vikend. Isti paket ulaznica dobijaju i sportisti generacije koje su škole proglasile.

- To je naša nagrada za postignuti uspeh i trud u dosadašnjem školovanju. Odluku je doneo Upravni odbor – objasnio je Dejan Pudar, direktor SC „Jezero“.

Osim najboljih osnovaca, srednjoškolaca i sportista među njima, poklon od „Jezera“ u vidu popusta od 20 odsto na cenu karata, dobijaju i odlikaši sa prosečnom ocenom pet. Oni mogu da kupe sezonske karte za 10, 25 ili 50 ulazaka. Besplatan ulazak na bazen imaju deca do sedam godina, trudnice i osobe sa posebnim potrebama, kao i njihovi pratioci. Vlasnici „Tri plus“ kartice imaju popust od 30 odsto, a 20 odsto popusta ostvaruju pripadnici MUP-a, vojske, prosvetni radnici, penzioneri, medicinski radnici i osobe sa invaliditetom, uz odgovarajuće, potvrde ili legitimacije.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HUAWEI SE VRAĆA NA VELIKA VRATA: Sve Google aplikacije dostupne preko AppGallery