U NOVOM SADU U TOKU INTENZIVNA OBNOVA SAOBRAĆAJNICA: Pri kraju radovi u Bulevaru Jaše Tomića, majstori u Adice

Z. G.

13. 06. 2023. u 16:39

GRAD Novi Sad realizuje intenzivne radove na poboljšanju putne infrastrukture u nameri da stvori uslove za efikasnije i bezbednije odvijanje saobraćaja, prvenstveno na onim saobraćajnicama koje su od strateškog značaja.

У НОВОМ САДУ У ТОКУ ИНТЕНЗИВНА ОБНОВА САОБРАЋАЈНИЦА: При крају радови у Булевару Јаше Томића, мајстори у Адице

Pres služba Grada Novog Sada

Kako je najavljeno iz kabineta gradonačelnika, sutra počinje popravka kolovoza u Ulici Marije Bursać u Adicama, na deonici od Ulice Branka Ćopića do Studeničke.

- Prema planiranoj dinamici, završetak se 19. juna ove godine. Dok traju radovi, da bi što brže i kvalitetnije bili izvedeni, saobraćaj će potpuno biti obustavljen – navedeno je u saopštenju.

Na Bulevaru Jaše Tomića, na desnoj kolovoznoj traci od Bulevara oslobođenja do Ulice Pariske komune, u toku je asfaltiranje kolovoza i nakon toga uslediće obeležavanje horizontalne signalizacije.

- U narednim danima na toj deonici biće uspostavljen saobraćaj – poručuju nadležni u Gradu.

U toku je i popravka biciklističke staze na Futoškom putu, na deonici od Ulice braće Ribnikar do Bulevara oslobođenja. Istovremeno, obavljaju se i radovi na popravci kolovoza asfaltom u Ulici Karagača u Petrovaradinu, kao i popravka saobraćajnih površina u Fruškogorskoj ulici u Novom Sadu. Kao i svake godine, sprovode se pripremne aktivnosti za predstojeći Egzit festival, u okviru kojih se na Petrovaradinskoj tvrđavi izvode radovi na sanaciji površina pod tucanikom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

NAJATRAKTIVNIJA HRVATICA BESNA: E, baš idem!