NAJBOLJI U SRBIJI: Nagrada za vlasotinački Sportski savez

I. M.

26. 05. 2023. u 16:14

SPORTSKI savez opštine Vlasotince najbolji je teritorijalni sportski savez u Srbiji. Dobitnik je najvećeg društveno-sportskog priznanja u zemlji „Majske nagrade“ Sportskog saveza Srbije.

НАЈБОЉИ У СРБИЈИ: Награда за власотиначки Спортски савез

foto: I.Mitić

Vlasotinčani su, kako je obrazloženo, posvećenim radom čelnih ljudi sportskog saveza, poslednjih godina, intenzivirali aktivnosti koje u centru pažnje imaju rekreaciju i promociju zdravog načina života i jedan su od primera funkcionisanja teritorijalnog sportskog saveza ne samo na jugu već i u celoj Srbiji.

- Ovo je za naš savez i opštinu Vlasotince izuzetno priznanje. Veoma smo ponosni na njega i trudićemo se da i dalje vredno radimo i promovišemo sport i rekreaciju – kazao je predsednik Sportskog saveza opštine Vlasotince Milan Ristić.

Među dobitnicima Majske nagrade za 2023. godinu su i odbojkašica Tijana Bošković i selektor fudbalske reprezentacije Dragan Stojković Piksi.

Ovo priznanje dodeljuje se sportskim organizacijama i pojedincima u oblasti sporta, kao i sportskom stručnjaku, novinaru i funkcioneru od 1961.godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TITO TRAŽIO BATI DA MU ISPRIČA VIC O NJEMU: Ovaj odgovor je dobio od glumca (VIDEO)