SAOPŠTENJE OSNOVNE ŠKOLE 2.OKTOBAR U ZRENJANINU: Zbog incidenta u toj školi

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

16. 05. 2023. u 14:41

DANA 15. maja u Osnovnoj školi 2. oktobar u Zrenjaninu u prepodnevnoj smeni, oko 10.30, za vreme velikog odmora, došlo je do incidenta u kojem je učenica 7. razreda nanela lakše telesne povrede oštrim predmetom učenici 6. razreda. Škola je hitno odreagovala na ovaj događaj, povređenu devojčicu, ekipa hitne pomoći je zbrinula, sanirala povredu, a devojčica se oseća dobro i nakon lekarskig pregleda, puštena je kući.

САОПШТЕЊЕ ОСНОВНЕ ШКОЛЕ 2.ОКТОБАР У ЗРЕЊАНИНУ: Због инцидента у тој школи

B.G.

    Škola je u rešavanje ovog slučaja uključila sve relevante službe i odmah sazvala i održala sastanak Tima za zaštitu od diskriminacije, nasilja, zlostavljanja i zanemarivanja, koji je  usvojio Plan pojačanog vaspitnog rada za učenice, koje su učestvovale u događaju.
   Škola je odreagovala u skladu sa propisanim procedurama. Juče popodne održana je sednica Saveta roditelja, na kojoj su roditelji obavešteni o događaju i preduzetim merama, kao i Planu prevencije i podrške učenicima i roditeljima, koji će se sprovoditi u narednom periodu.
   Nastava u školi se odvija po redovnom rasporedu, sa akcentom na vaspitnim razgovorima sa učenicima svih odeljenja - navodi se u saopštenju koje je potpisala direktorica škole, Sanja Gerbeš.
 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

SKANDAL U SRBIJI: Potukli se roditelji fudbalera iz Crne Gore i Rusije, povređena i deca (VIDEO)