POVODOM DANA GRADA: Premijerka Srbije počasni građanin Šapca

Владимир Митрић
Vladimir Mitrić

24. 04. 2023. u 13:23

U ŠAPCU je danas održana svečana akademija povodom Dana grada, na kojoj je o velikim rezultatima grada, uz zdušnu podršku Vlade Srbije i predsednika Aleksandra Vučića, ukazao dr Aleksandar Pajić, gradonačelnik Šapca.

ПОВОДОМ ДАНА ГРАДА: Премијерка Србије почасни грађанин Шапца

foto V Mitrić

Aprilske nagrade grada na Savi dobili su premijerka Ana Brnabić, profesor dr Radivoje Simić, direktor Instituta za majku i dete, i Dragan Popović, vlasnik šabačke mlinske industrije "Klas". Njima su uručene nagrade - Ključ grada. Premijerka Brnabić i dr Radivoje Simić, pošto nisu stanovnici Šapca, proglašeni su počasnim građanima tog grada.

U ime nagrađenih zahvalila se premijerka, koja je naglasila velike pomake u razvoju Šapca i Srbije, koji ostvaruje lokalna vlast sa vladom i predsednikom Vučićem, "što zaslužuje ovaj istorijski čuven i prelepi grad". Premijerka je podsetila da će, već u oktobru, Šabac biti auto-putem povezan sa Rumom i Novim Sadom, a krajem iduće godine i brzim putem do Loznice".

Napomenula je i izgradnju novog mosta na Savi kuda će da ide auto-put i ocenila da će ova godina biti upisana u letopis Šapca kao istorijska.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)