REKLI SU MI DA NEĆU PREPOZNATI SINA: Ksenija Bilić očajna - ne znam kad će mi dati da sahranim Nenada i njegovu trudnu suprugu (FOTO)

Богољуб Грујић
Bogoljub Grujić

03. 04. 2023. u 22:13

MAJKA Nenada Bilića iz Zrenjanina, koji je sa četiri meseca trudnom suprugom Katarinom Jovanović stradao zbog, kako se sumnja, trovanja plinom iz peći, još ne zna kada će moći da sahrani sina i snaju.

РЕКЛИ СУ МИ ДА НЕЋУ ПРЕПОЗНАТИ СИНА: Ксенија Билић очајна - не знам кад ће ми дати да сахраним Ненада и његову трудну супругу (ФОТО)

Foto: Fejsbuk

Umesto informacije kada će moći da preuzme njihova tela i  sahrani ih u zajedničkij grobnici, Ksenija Bilić je morala da da svoj bris zbog dodatne DNK analize.

- Tako su mi rekli, tela još ne mogu zvanično da budu identifikovana, s obzirom na fazu u kojoj su otkrivena, jer je u stanu bilo veloma toplo -  započinje za "Novosti" priču Nenadova majka Ksenija. - Uradila sam kako su mi rekli, želja mi je da ih sahranim časno u zajedničkoj grobnici, Katarinina hraniteljka se sa tim takođe složila, međutim ne znam zaista kada će se to dogoditi.

Kaže da je potrebno je da bris daju i fozički roditelji Katarine Jovanović, koji su bolesni ljudi i koliko ona zna nalaze se u psihijatrijskoj bilnici u Starom Lecu.

- Oni verovatno još ne znaju da im je ćerka mrtva - kroz suze kaže nesrećna žena. - Baš se sve odužilo, verujte na izmaku sam snage, a može ovo još da potraje, nedelju-dve dana. U policiji kažu da su tela u užasnom stanju i da je neophodna DNK analiza.

Dodaje da je u trenutku počela da se nada da to nisu Nenad i Katarina.

B.G.

- Sa jedne strane, sve se nadam da će nam neko javiti da to nisu oni, a sa druge strane svesna sam da najverovatnije jesu, jer su na mestu tragedije pronađena njihova dokumenta i drugi predmeti koji im pripadaju, tako da skoro nema sumnje da su to oni, ali... Ništa nećemo znati dok ne stigne izveštaj sa DNK analizom - dodaje uz napomenu da po dogovoru  sa Katarininom hraniteljkom nije odustala od namere da Nenad i Katarina budu sahranjeni u zajedničkoj grobnici.

Podsetimo, Nenad Bilić (25) iz Zrenjanina i njegova supruga, Katarina Jovanović (23) iz Ruskog Sela, tragično su stradali u iznajmljenom dvorišnom stanu u zgradi u Ulici Emila Gavrila 23 u centru Zrenjanina, a po svemu sudeći u snu su se ugušili usled curenja plina iz plinske peći u sobi. Njihova tela otkrivena su u četvrtak 30. marta.

TRAŽILA DA PREPOZNA TELO SINA

 - Pitala sam da li mogu da vidim tela i da ih identifikujem ali su mi rekli da mi to ne preporučuju, uz napomenu da možete vi tražiti da ih vidite ali ćete samo sebi napraviti zlo jer su neprepoznatljivi pa je bolje da se uradi DNK analiza - dodaje Ksenija plačnim glasom.


Zbog bolesti roditelja u hraniteljskoj porodici

Upravo zbog psihijatrijskih problema i bolesti majke i oca, Katarina Jovanović je još kao trogodišnja devojčica smeštena u hraniteljsku porodicu, a prema nekim informacijama, svoje prave roditelje retko je viđala.

BONUS VIDEO - NOVOSTI NA MESTU GDE SU NAĐENA DVA LEŠA: Tela muškarca i žene u fazi raspadanja u stanu u Zrenjaninu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NJEGOVA SMRT SLOMILA GLUMCA: U suzama svaki dan, plače od maja - pokazao kako na mobilnom čuva njegovu sliku (VIDEO)