HUMANITARNA MODNA REVIJA U NIŠU: Romantične haljine, avangardni modeli, ali i barokni stil...

J. Ć.

31. 03. 2023. u 10:00

NA prvoj modnoj reviji koja je održana u Nišu, na kojoj su domaći dizajneri predstvili svoje kreacije, a koje su se odnosile na proslavu maturske večeri, nije bilo prazne stolice, a ovaj grad je pokazao da i na niškoj pisti mogu da se vide modeli koji pariraju modelima velikih kreatora. Čitav događaj organizovan je u humanitarne svrhe.

ХУМАНИТАРНА МОДНА РЕВИЈА У НИШУ: Романтичне хаљине, авангардни модели, али и барокни стил...

Foto D. Stanković

Zahvaljujući reviji proleće i mature „Let's runaway“ i prikupljenim sredstvima, biće poboljšan život deci i omladini iz Doma „Duško Radović“.

Prikupljeno je dovoljno sredstava, događaju je prisustvovalo oko 300 ljudi. Minimalna donacija za ulaz je bila 400 dinara, a osim novčanih sredstava deca maturanti iz Doma će biti obučena za maturu, dobiće i frizuru i šminku.

Na reviji se predstavilo sedam dizajnera, šest iz Niša i jedan iz Paraćina. Prikaz je bio mešoviti. Kreacije su se kretale od avangarde do onih motivisanih šezdesetim godinama. Bilo je i urbanog trenda, a opšti utisak je da su kreacije „za svačiji ukus“, odnosno da svako od nas može da pronađe sebe kod nekog od dizajnera.  Opšti utisak je ipak, da je možda preovladala romantična strana modela, jer su na pisti mogli da se vide i korseti, duge haljine, malo baroka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠEŠELJ NIJE ZNAO O ČEMU SE RADI: Kruna u programu uživo ustala i došla do lidera radikala (VIDEO)