MANJI RAČUNI ZA STRUJU I GREJANJE: Poziv Novosađanima za ostvarivanje statusa energetski ugroženog kupca

Z. G.

17. 03. 2023. u 16:00

STATUS energetski ugroženog kupca, kojim se omogućuje umanjenje računa za električnu energiju, gas i grejanje, mogu da ostvare građani koji imaju prebivalište na području Grada Novog Sada, na osnovu Uredbe o energetski ugroženom kupcu.

МАЊИ РАЧУНИ ЗА СТРУЈУ И ГРЕЈАЊЕ: Позив Новосађанима за остваривање статуса енергетски угроженог купца

Računi će biti uvećani

- Zahtev za sticanje statusa energetski ugroženog kupca podnosi se na pisarnici Gradske kuće, na Trgu slobode, radnim danima od 7,30 do 15 časova – navedeno je u saopštenju iz Kabineta gradonačelnika.

Taj zahtev bi zainteresovani trebalo da podnesu na odgovarajućem obrascu, dostupnom na internet stranici Grada u dokumentima Gradske uprave za socijalnu i dečju zaštitu ili mogu taj obrazac da preuzmu lično u šalter sali Gradske kuće.

Podnosioci zahteva mogu prethodno da na sajtu Grada vide koji su to uslovi propisani za ostvarivanje tog statusa, navedeno je u saopštenju uz napomenu da izbeglice i interno raseljena lica zahtev podnose u mestu boravišta u Srbiji.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Dolce Vita na obali Save: Stanovi na ovoj lokaciji su za one koji žive svoje snove

Možete li da zamislite lepotu svakodnevice koja počinje na obali Save do koje stižete laganom šetnjom kroz jedinstvenu luksuznu pešačku zonu, a završava se ispijanjem vina na vašoj prostranoj terasi s pogledom na reku ili u vrhunskom restoranu do kog stižete peške? U istom danu ste s lakoćom obavili posao, odradili trening, uživali u kupovini novih komada garderobe najluksuznijih brendova u neposrednom komšiluku, a stigli ste i da sa decom provedete vreme u zelenilu, jer se sve što vam treba nalazi nadohvat ruke.

14. 05. 2024. u 10:00

Komentari (0)

KO JE ROBERT FICO: Čovek koji prkosi NATO-u i neće da prizna tzv. Kosovo