“HRANA ZA DUŠU I TELO“: Humanitarna manifestacija održana u Kulturnom centru u Jagodini

Z. GLIGORIJEVIĆ

07. 03. 2023. u 17:29

HUMANITARNA manifestacija “Hrana za dušu i telo“, koju je organizovala Poljoprivredna savetodavna i stručna služba iz Jagodine uz podršku Ministarstva poljoprivrede i grada Jagodine, održana je u Kulturnom centru u Jagodini.

“ХРАНА ЗА ДУШУ И ТЕЛО“: Хуманитарна манифестација одржана у Културном центру у Јагодини

FOTO: Privatna arhiva

Uz prikladan kulturno-umetnički program učesnici su govorili na temu značaja pravilne ishrane za zdravlje, odnosno o biološki ispravnoj hrani, hrani za dušu i telo, kao što je nazvana i sama manifestacija. Predstavom “Maske“ Jagodincima su se predstavili korisnici Doma za smeštaj odraslih lica ometenih u razvoju Kulina kod Aleksinca.

Ministarstva poljoprivrede je podržalo ovu manifestaciju sa željom da pomogne Domu Kulina, jer je manifestacija imala humanitarni karakter, pa je sav dobrovoljni prilog posetilaca otišao ovom domu.

-Cilj je da deci i odraslima ometenim u razvoju, koji su pripremili jedinstvenu predstavu u Srbiji, omogućimo da je gledaoci shvate da su oni naši sugrađani koji hoće i mogu, kojima treba dati šansu i da bi videli da smo, ustvari, svi mi isti. Predstava će biti odigrana na teritoriji sve 34 poljoproivredne službe u Srbiji – ocenio je pomoćnik ministra poljoprivrede Aleksandar Bogićević.

Predstava “Maske“, koja govori o toleranciji i jednakosti svih, ostavila je snažan emotivan utisak na sve gledaoce.

FOTO: Privatna arhiva

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

IZGUBIO SAM 400.000 EVRA, DUŽAN SAM JOŠ 80.000: Surova ispovest Aleksandra bivšeg kockara (VIDEO)